Permanente make-up

Permanente Make Up (PMU)

Door het volgen van master trainingen ben ik helemaal op de hoogte van de nieuwe technieken en materialen. Bent u geïnteresseerd in permanente make-up maar heeft u nog vragen, maak vrijblijvend een afspraak. We bespreken samen de mogelijkheden en de werkwijze.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! U hoeft dan bijvoorbeeld niet meer dagelijks uw wenkbrauwen te teken.
Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Een professionele uitvoering is een must!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een behandeling waarbij een pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Bijvoorbeeld eyeliners, wenkbrauwen en lippen.

Voor wie is permanente make-up?

Voor vrouwen die er altijd optimaal verzorgd uit willen zien.
Voor eenieder die zichzelf weinig tijd gunt om zich op te maken. Vrouwen die verlost willen zijn van het dagelijkse opmaken of hier moeite mee hebben.
Als je werk ervoor zorgt dat je make-up niet goed blijft zitten is Permanent Make-up de oplossing. Denk aan contact met water.
Vrouwen die graag veel aan sport doen. Door de transpiratie blijft gewone make-up niet goed zitten. Hetzelfde geldt voor mensen met een (zeer) vette huid of mensen die moeten werken in spotlights, zoals actrices en modellen. Voor iedereen die allergisch is voor normale make-up.

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van permanente make-up is natuurlijk het ten alle tijden hebben van een opgemaakt gezicht. Of het nu tijdens of na het zwemmen is, of ’s morgens bij het ontwaken. Altijd zal de aangebrachte make-up ervoor zorgen dat u er goed verzorgt uitziet. Ook hoeft u zich nooit meer zorgen te maken als u zich heeft verslapen. U staat er altijd netjes op.
Het epileren van de wenkbrauwen is makkelijker doordat u al een perfecte vorm heeft. Hoeft u alleen de haartjes te verwijderen die niet in de wenkbrauw staan.

PMU care wenkbrouw

PMU Care eyeliner

PMU Care lippen