hannah Bindweefselmassage

Doordat we bij Huidverzorging Jacqueline van Spall in Amsterdam werken met producten van hannah werken we vanuit de kern van een huidprobleem. Hiermee bereiken we een duurzaam resultaat. Jouw hannah huidcoach is een absolute voorstander van het optimaal benutten van dat wat nog potentieel aanwezig is in jouw huid. We streven ernaar om de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, elasticiteit, glans en de huidconditie intensief te verbeteren. Bindweefselmassage heeft een aangetoonde positieve uitwerking. Hier profiteert de elasticiteit en textuur van jouw huid aanzienlijk van! Het stimuleert de aanmaak van collageen, wat ervoor zorgt dat je huid vol en stevig is. Dit verminderd rimpels en fijne lijntjes.

Wat is bindweefselmassage?

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een aangename en ontspannen massage!

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acné ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door een bindweefselmassage bij Huidverzorging Jacqueline van Spall in Amsterdam wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt jouw huidconditie geoptimaliseerd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

– Verbetering van de huidconditie;
– Stimulatie van de huiddoorbloeding;
– Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen;
– Verbetering van de opname van werkstoffen;
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel;
– Bevordering van de celdeling;
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint;
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens;
– Verbetering van de huidweerstand.